onsdag 18 juli 2012

Potatissallad

Nu är jag med familjen i stugan och på onsdagar innebär det dans på dansbanan vid stranden. Det är väldigt mycket sommarkänsla, speciellt de kvällar som aldrig riktigt blir kalla.
Återigen packades picnic-väskan och idag blev det grillad kyckling och en potatissallad. Salladen passar perfekt till grillning och jag tycker definitivt ni ska laga den nästa gång ni tänder på kolen.

Ljummen potatissallad
800 g nypotatis
1 påse ruccola
1 ask coctailtomater
1 burk bönor (tex kidney eller stora vita)
125 g fetaost
10 soltorkade tomater
1 liten burk gröna oliver
1 rödlök
1 burk crème fraîche
1 burk pesto

Koka potatisen.
Lägg ruccolan, oliverna och bönorna i en skål. Blanda ner delade tomater, smulad fetaost, hackade soltorkade tomater och skivad lök. Blanda ner peston och crème fraîche.
Halvera potatisen och blanda ner och servera salladen ljummen.

Joanna

Ps: det saknas ruccola i min sallad då den var slut i butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar