onsdag 23 maj 2012

Lyxig lunchsallad

När det är en fin och varm sommardag gillar jag att slänga ihop en sallad och äta till lunch. Receptet som jag skall dela med mig av idag tycker jag är tillräckligt lyxig för att även bjuda på. Varför inte avancera det en aning och baka ett gott bröd till, till exempel ett foccacia. Till salladen tycker inte jag det behövs någon dressing, men kanske en god smaksatt olja.

Blandad sallad
Coctailtomater
Stark korv
Grön sparris
Halloumi
Avokado
Pinjenötter

Gör en bas på tallriken av salladen. Halvera tomater och lägg på. Stek korven i små bitar. Koka sparrisen i lättsaltat vatten någon minut. Skär halloumin i tärningar och stek gyllenbruna. Tärna avokadon. Rosta pinjenötterna. Lägg upp och servera.





Joanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar